VİRANŞEHİR`DE MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETİNE HAZIRLANIYOR

29.07.2020 11:28:00

Viranşehir Belediyesi, Kurban bayramı öncesi mezarlıkları bayram ziyaretine hazırlıyor.

Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda bayram öncesi genel temizlik, ot biçme, bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Vatandaşların gönül rahatlığıyla mezarlıkları ziyaret edebilmeleri için gerekli tüm çalışmaların sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Yaklaşan kurban bayramı öncesi yoğun bir mezarlık ziyareti olacağını tahmin ediyoruz. Ekiplerimiz mezarlıklarımızda yapılması gereken çalışmaları büyük bir titizlikle yapıyorlar. Hemşerilerimizden ricamız sosyal mesafe kurallarını ihlal etmemeleridir. Viranşehir belediyesi olarak mezarlık ziyaretlerinin sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesi için gerekli önlemleri alıyoruz" diye konuştu.