BAŞKAN EKİNCİDEN TDV`YE KURBAN BAĞIŞI

14.07.2020 15:22:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Türkiye Diyanet Vakfı'nın “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak adına 2 adet kurban bağışında bulundu.

Viranşehir ilçe Müftüsü  ve TDV Viranşehir Şube Başkanı,Mahmut Kaya Başkan Salih Ekinciyi makamında ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Başkan Ekinci, Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlattığı "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek olmak adına 2 adet kurban bağışında bulunarak kardeşlik bağlarını kuvvetlendirme ve ihtiyacı olan insanlara yardım ulaştırma anlamında önemli bir kampanya olduğunu ifade etti.

İlçe Müftüsü Kaya, Türkiye Diyanet Vakfına yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Başkan Salih Ekinciye Teşekkür etti teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.