VİRANŞEHİR BELEDİYESİ TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

7.07.2020 16:23:00

Viranşehir Belediyesi, Pandemi süreci sebebi ile uzun bir aradan sonra Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Viranşehir Belediyesi, 2020 yılı Temmuz ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin başkanlığında toplandı.

Belediye Meclisi toplantı salonunda Maske ve Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen Temmuz ayı meclis toplantısının ilk oturumu yapılan yoklamanın ardından bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Halka ve basına açık yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ettiğini belirterek, alınacak kararların hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

10 gündem maddesinden oluşan toplantının ilk oturumunda, 2019 Mali Yılı idari kesin hesabının görüşülmesi komisyona sevk edilirken,Plan ve bütçe komisyon üyelerinin seçilmesi, İmar Komisyon üyelerinin seçilmesi, GAB Belediyeler Birliğine üye seçilmesi, 3 meclis üyesinin daimi encümenliğe seçilmesi maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Toplantının ikinci oturumunda, 2019 yılına ait denetim raporunun meclis bilgisine sunulması ve 2019 yılına ait faaliyet raporu maddeleri görüşüldü.Yaklaşık 1 saat süren toplantının 3’üncü oturumuna yarın devam edilecek.