VİRANŞEHİR`DE CADDE VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

11.06.2020 13:43:00

Viranşehir’de, yürütülen üst yapı çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi koordinesinde yürütülen çalışmalarda, çeşitli kurum ve kuruluşların alt yapı yenileme çalışmaları nedeni ile kazı çalışması yapılan cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları yapılıyor.

Ekipler, çalışmalar kapsamında Hürriyet Mahallesi 278 -280, Yeni Mahalle 742 ile Gölbaşı Mahallesi 212.Sokakta bakım onarım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Plan ve program dahilinde koordineli çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçede koordineli yapılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynelabidin Beyazgül, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Şancı’ya teşekkür etti.

Koordineli çalışmaların yanı sıra Viranşehir Belediyesi’de üst yapı çalışmaları kapsamında yeni sanayi sitesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.