VİRANŞEHİR`DE TÜM PARKLARDA KAPSAMLI BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI

10.06.2020 15:48:00

Viranşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin ardından ilçe genelindeki tüm parklarda bakım ve onarım çalışması başlattı.

Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri,özellikle yaz aylarında vatandaşların vazgeçilmez adresleri arasında yer alan parklarda yoğun ve kapsamlı bir çalışma yürütüyor.

Ekipler, ilçe genelindeki tüm parklarda, sulama, çim biçme, yabancı ot temizliği, ağaç bakımı ve temizlik gibi çalışmalar yapıyor.

Viranşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, vatandaşın takdirini kazandı.

İlçedeki parkları kullanan çocuk, genç ve ileri yaştaki vatandaşlar, parkların her zaman temiz ve bakımlı olduğunu söyledi.

Parklarda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.