VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN NORMALLEŞME DENETİMİ

1.06.2020 16:05:00

Viranşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, 1 Haziran itibarıyla başlayan normalleşme süreci ile birlikte çok sayıda ekiple sahaya çıkarak, denetimler gerçekleştirdi.

Üç kişiden oluşan 12 ekiple ilçe genelinde sahaya çıkan Zabıta Ekipleri, Canlı Hayvan Pazar, Semt Pazarı, Lokanta, Kıraathane, Kafe, Pastane, Berber, Kuaför Güzellik Salonu, Kasap, Bakkal, Market ve kaldırım işgalini denetledi.

Ekipler tarafından yapılan denetimlerde, 1 Haziran normalleşme süreci ile ilgili İş yerlerinin açılış ve kapanış saatleri, Maske, Sosyal Mesafe, Hijyen kurallarına uyulması, gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri ile Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbir ve kurallarla ilgili bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

Salgına karşı denetimlerini aralıksız sürdüren ekipler, denetimlerin sıklıkla devam edeceğini belirtti.