HER NOKTADA HUMMALI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

13.05.2020 17:37:00

Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında rutin temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte kent merkezinde yer alan cadde ve sokaklarda çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarında hummalı bir çalışma gerçekleştiren Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, kenti baştan aşağı temizliyor.

Hummalı bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, süpürme ,sulama, çöp ve Hayvansal atık toplama ,temizleme, çöp konteynerleri dezenfekte etme işleri icra edildi. Rutin temizlik çalışmalarının her gün devam ettiği belirtildi.

“Özveriyle Çalışıyoruz”

Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kent genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirterek; “Belediyemizin bütün birimleri gibi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış ayrımı yapmadan kentimizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösteriyor. Titizlikle yürütülen temizlik çalışmalarını yakından takip ediyorum. Halkımızın, çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir Viranşehir için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz. ” dedi.

Vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Viranşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.