VİRANŞEHİR`DE BELEDİYELERİN KOORDİNELİ YOL ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

12.05.2020 15:32:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin girişimleri üzerine DEDAŞ ve DOĞALGAZ’ın alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yol onarım çalışması başlattı.

Başkan Ekinci, Ceylanpınar Caddesi  kilitli parke taşı çalışmalarının yapılması talimatını verdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde DEDAŞ ve DOĞALGAZ’ın alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yol onarım çalışmasına başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, İlçede Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını belirterek, yol onarım çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İsleri Daire Başkanı Metin Şancı ve ekibine teşekkür etti.