VİRANŞEHİR`DE 10 KASIM ATATÜRK`Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

10.11.2017 16:10:00

Viranşehir’de Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edilişinin 79. Yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi.
10 Kasım anma programı münasebetiyle Hükümete Konağı bahçesinde düzenlenen törene Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Halaf Kete, Mahmut Şık, Arslan Çiftçi, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Onurcan, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Arslan, İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Siyasi Parti Başkanları, STK Temsilcileri, Gaziler, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Program Belediye Başkan Yardımcısı Halaf Kete tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.
Çelenk sunmanın ardında saat 09.05’te çalan siren sesi ile birlikte 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal marşının okunması sonrası ilk tören burada sona erdi.
İkinci tören Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam etti. Şiirler ve Oratoryom gösterimi gibi çeşitli etkinliklerin sahne aldığı anma töreninde Öğrencilere verilen ödüllerin ardından program yaklaşık 1 saatin ardından sona erdi.