GÖNÜLLERDE, KAPILARDA HALKA AÇIK

10.11.2017 13:40:00

Viranşehir Kayyum Belediyesi, hizmet binası’nın batı kapısını halkın hizmetine tekrar açtı.
Halkın talep ve istekleri doğrultusunda çalışma yürüten Kayyum Belediyesi, vatandaşların Belediye’ye daha rahat girip çıkması için çalışma başlattı.
Daha önce sadece doğu kapısında hizmet binasına girişler yapılırken, açılan batı kapısı ile 2 kapıdan giriş yapılabilecek.
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Kayyum Belediyesi olarak halka hizmet noktasında vatandaşların talep ve isteklerine her zaman önem verdiklerini vurgulayarak, Bu amaçla hizmet binasının batı kapısını halka açtıklarını söyledi.
Açılan kapı ile vatandaşlarımız artık daha rahat Belediyeye gelebileceğini ifade eden Çimşit, “ Gönüllerimiz ve kapılarımız her zaman halkımıza açıktır ” diye konuştu.