BAŞKAN YARDIMCISI ÇİFTÇİ, İTFAİYE NEFERLERİNİ ZİYARET ETTİ

9.11.2017 11:40:00

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, İtfaiye neferlerini ziyaret etti.
İlçenin Kışla mahallesinde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ait İtfaiye Amirliğini ziyaret eden Başkan Yardımcısı Çiftçi, İtfaiye personelleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyarette Başkan Yardımcısı Çiftçi’yi İtfaiye Amiri Seydo Karagöz ve itfaiye personelleri karşıladı.
İtfaiye Amirliği ziyaretinde İtfaiye’nin hayati önem taşıdığını vurgulayan Çiftçi, İtfaiye personellerine göstermiş olduğu özverili çalışmadan ötürü teşekkür etti.
Çiftçi, “ İtfaiye teşkilatı hepimiz için çok büyük önem arz etmektedir. Herhangi bir yangın ve tehlike anında canlarını ortaya koyarak insanların can ve mal güvenliğini sağlıyorlar. Bu gün İtfaiye müdürlüğü ziyaret ettik. Şehrimizdeki kurumların, iş yerlerinin, tüm mekânlarının yangına karşı güvenliğini tartıştık. Her şey tedbirle başlar, yangını beklememek lazım. Alınan tedbirler sonraki müdahale kadar önemlidir. Önümüz kış, umarım baca yangınları ev yangınları olmaz. İtfaiye personelimize şimdiden kolaylıklar diliyorum ” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Başkan Yardımcısı Çiftçi, çekilen hatıra fotoğrafının ardından İtfaiye Amirliğinden ayrıldı.