VİRANŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

24.03.2020 19:33:00

Viranşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, periyodik olarak gerçekleştirdiklerini denetimlerini Koronavirüs nedeniyle daha da sıklaştırdı.

Zabıta Ekipleri, Gıda satan işyerleri, sebze ve meyve toptancıları hali, Market Lokanta, Manav ile fırınlar denetledi.

İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda mühendislerinin de Zabıta ekiplerine eşlik ettiği denetimlerde, İşletmelerin hijyeni durumu, miadı geçmiş gıdalar, sebze ve meyvelerin tazeliği denetlendi.

Ekiplerin yaptığı denetimlerde, miadı geçmiş ürün, sebze ve meyvelere el konularak imha edildi.

Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için rutin çalışmalarımız devam edecek” Denildi.