ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3.02.2020 15:28:00

Viranşehir Belediyemiz 2020 Yılı Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis toplantı salonumuzda Başkan Salih Ekinci’nin öncülüğünde yapılan 1.Birleşimin 1.Oturumu yoklama, İdlip ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Halka ve Basına açık yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci, katılımlarından dolayı belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, alınacak kararların hayırlara vesile olmasını diledi.

Yapılan konuşmanın ardından Belediyede sözleşmeli personellerinin ücret tespit yetkisinin Belediye Başkanına verilmesi maddesi oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Viranşehir Belediyesi, Şubat ayı olağan meclis toplantısının 2.Birleşimin 2. Oturumuna yarın devam edilecek.