VİRANŞEHİR BELEDİYESİ YOL ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

16.01.2020 10:46:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekincinin Talimatıyla DEDAŞ ve DOĞALGAZ’IN alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yol onarım çalışması başlattı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci bozulan yollar ve çalışmalar için fen işleri müdürlüğüne talimat verdi. Özellikle Yenişehir Mahallesinde doğalgaz, elektrik için kazılan yollarda bozulmalar ve çökmeler oldu. Bozulan ve çöken yolların yapılması talimatını veren Başkan Ekinci, Kırsal mahallelerde Ekindöver mahallesinin Yetkinler sokak (Tulik  stabilize yol çalışmasına başladı.

Başkan Ekinci:" vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyoruz biz hizmet için geldik ve Viranşehir Halkına hizmetkarlık yapacağız  onun için vatandaşlarımızdan biraz sabır istiyoruz biz sorunları biliyoruz ve sorunları çözümü için çalışacağız dedi