BAŞKAN EKİNCİ`DEN ESNAF ZİYARETİ

10.01.2020 16:34:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, vatandaş ve esnaflarını ziyaret ederek talep ve şikayetlerini dinledi.

Güne, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelip, günlerini kutlayarak başlayan Başkan Ekinci, daha sonra vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinde konuşan Ekinci, “Yaşanabilir bir Viranşehir için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Her fırsatımız da esnaflarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, talep ve istekleri olup olmadığını soruyoruz" dedi.

Seçim önce Belediyeyi koltukta değil, sahada yönetecekleri sözünü hatırlatan Başkan Ekinci, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretler de en küçük sorunu bile kısa zamanda çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere talimat verip anında yerine getiriyoruz. Makam odasında oturup talimat vermek yerine birebir halk ve esnaf ziyaretleri yaparak yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin Viranşehir’i metropollerin en güzel kentleriyle yarıştırmak olduğunu sözlerine ekleyen Ekinci, Viranşehir’i yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Yoğun mesaimiz içersinde her fırsatta esnaflarımızla bir araya gelip sorunlarını dinliyoruz. Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz. Esnafımızı önemsiyoruz, onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Halkımızdan tek bir isteğimiz var biraz sabredelim göreceğiz ki yarınlarımız daha güzel olacak " şeklinde konuştu.

Vatandaş ve esnaf ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ekinci’ye teşekkür etti.