BAŞKAN EKİNCİ`DEN YENİ YIL MESAJI

31.12.2019 14:46:00

Viranşehir Belediye Başkanı Ziraat Mühendisi Salih Ekinci, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Ekinci,mesajında, 2020 yılının Viranşehir’e, Şanlıurfa’ya Türkiye’ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Üzücü olaylarıyla,anılarıyla ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktıklarını belirten Ekinci, “Gücünü aldığımız hemşerilerimizin dua ve destekleriyle 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da ilçemize değer katacak hayırlı ve bereketli işlere imza atmak istiyoruz” Dedi.

Başkan Ekinci mesajında devamında; “Hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. Viranşehir Belediyesi ailesi olarak halkımızın gücünden güç alarak, İlçemizin sorunlarını çözmede,yeni projelerimizle Viranşehir’imizi layık olduğu bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Şeffaf,adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek,hem hizmet hem de sosyal belediyecilik çalışmalarımız da, çıtayı daha da yukarı taşıyacağız. Şehrimizin refahına, halkımızın mutluluğuna olumlu katkı sağlayacak yepyeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olmaya devam edecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana, halkımızın talep ve önceliklerini dikkate alan bir hizmet anlayışı içerisinde olduk. Şükürler olsun ki, 2019’u geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak, vicdanımız huzurlu. 2020’ye zinde ve yeni projelerin,atılımların heyecanı içinde giriyoruz. Yeni yılın başta Viranşehir olmak üzere hepimize, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur ve sevinç getirmesini diliyorum’’ ifadelerini kullandı.