MİLLETVEKİLİ CEVHERİ `DEN VİRANŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET

27.12.2019 09:49:00

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri , beraberindeki heyetle birlikte Viranşehir Belediyesini ziyaret etti.

Milletvekili Cevheri’e Belediye ziyaretinde, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Kara köprü belediye başkanı Metin Baydili Viranşehir ziraat odası başkanı Bahri Ekinci  Ak parti ilçe yöneticileri eşlik etti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Belediye Meclis üyeleri  Ak parti belediye Meclis Üyesi  heyeti kapıda karşıladı.

Şanlıurfa Ak parti Şanlıurfa milletvekili Cevheri, Belediye Başkanlığı odasında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Salih Ekinciden ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yaklaşık  1 Saat süren ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ekinci, Ak parti Şanlıurfa milletvekili ve beraberindeki heyete teşekkür etti.