MEZARLIKLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLADI

25.12.2019 14:53:00

Viranşehir Belediyesi, Halk sağlığını benimseyerek ilçe merkezinde bulunan ilçe mezarlıklarında temizlik çalışması yaptı.

İlçe mezarlıklarına yönelik Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleşen “Çevre temizliği ” çalışmasında mezarlıklara gelişi güzel atılan çöpler toplanarak mezarlıklar temiz hale getirildi.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Salih Ekinci  yaptığı açıklamada; Vatandaşların temiz  ve rahat bir  ortamda kabir ziyaretlerini  sağlamak amacıyla hummalı çevre temizliği çalışması yaptıklarını belirterek, “ Ölülerimize hürmetten  mezarlıklarımıza  ayrı bir önem veriyoruz ” diye konuştu.

Kabir ziyaretlerinde vatandaşların gelişi güzel çöplerini mezarlıklara atmaması konusunda uyarılarda bulunan Başkan Salih Ekinci, Halkın ziyaretleri temiz ve rahat bir ortamda yapabilmesi için mezarlıkların daima temiz tutulması gerektiğini vurguladı.