VİRANŞEHİR BELEDİYESİN`DEN ASLANBABA MAHALLESİNDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMASI

24.12.2019 10:36:00

Viranşehir Belediyesi tarafından Kırsal Mahallelerde yürütülen stabilize yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Aslanbaba Kırsal Mahallesi Kayalar sokak’ta stabilize yol çalışmasına başladı.

Kış aylarında ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacıyla başlatılan çalışmalarda plan ve program dahilinde bir çok Kırsal Mahalle yolu tamamlandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci,Merkez ve Kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü belirtti.

Özellikle ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşların sorununu çözme noktasında hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, “ 8 aylık kısa bir sürede 150 kilometre stabilize yol çalışması yaptık. Bu rakam bizim bu yıl için hedeflediğimiz çalışmanın da üzerindedir. Mesai kavramı gözetmeksizin ihtiyaç duyulan her yere koşan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ancak daha yapacak çok işimiz var.İhtiyaç duyulan her Kırsal Mahallede insanlarımızın sorunlarını çözmüme kavuşturmak için durmadan çalışacağız” dedi.

Çalışmalardan büyük memnuniyet duyan Aslanbaba mahalle sakinleri ise, mahallelerinde ilk defa böyle bir hizmetle tanıştıklarından dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.