BAŞKAN EKİNCİ`DEN MÜJDE! GRUP YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

19.12.2019 11:06:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Beton yol programı kapsamında Kemberli mahallesinde stabilize yol çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.

Başkan Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Beton yol yapım çalışmaları öncesi, Kemberli Kırsal Mahallesinde stabilize yol çalışmalarının başladığını söyledi.

Hem İlçe Merkezde hem de Kırsal Mahallelerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını yineleyen Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kemberli, Değirmen, Yaz Güneşi, Malta, Gürpınar ve Yağız Mahallerinin grup yolunda yapılacak 20 Kilometrelik beton yol öncesi, Stabilize yol yapım çalışmalarının Kemberli Mahallesinden start verildiğini duyurdu.

Başlatılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür eden Başkan Ekinci, Büyükşehir Belediyesinin yetişemediği yerlere de Viranşehir Belediyesinin destek vereceğinin altını çizdi.

Tek sevdasının, sevdalı olduğu ilçesine hizmet yapmak olduğunu sözlerine Ekinci,  başlatılan yol yapım çalışmalarının mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.