BOZULAN YOLLARDA ONARIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

9.12.2019 11:23:00

Viranşehir Belediyesi Başkan Salih Ekinci’nin talimatı ile Bahçelievler mahallesinde çalışma seferberliği başlattı. Ekipler hafta sonu da çalışmaya devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi yağışların başlaması ile ilçede adeta çalışma seferberliği ilan etti. Başkan Salih Ekinci, yağışlardan dolayı zarar gören yolların acilen yapılması talimatı verirken, çalışma bekleyen yolların derhal yapılmasını istedi. İlçenin özellikle Bahçelievler Mahallesinde 1581 ve 1577. Sokaklarında ekipler aralıksız çalışırken, 1580. Sokakta da alt yapı çalışması ve zemin düzenleme çalışması yapıldı. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, özellikle soğuk kış aylarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekiplerin seferber olmasını istedi. Özellikle bozulan yollara anında müdahale edilmesini isteyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha çalışma yapılmayan yolların da en hızlı sürede yapılması talimatını verdi. Çalışmalar bitene kadar ekiplerin hafta sonu da çalışmasını isteyen Başkan Ekinci : “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için seferber oldular. Amacımız halkımızın mağduriyet yaşamamasıdır. Bundan dolayı gece gündüz çalışacağız.” Diye konuştu.