VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN YOL ONARIM ÇALIŞMALARI

8.12.2019 10:01:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin girişimleri üzerine DEDAŞ ve DOĞALGAZ’ın alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yol onarım çalışması başlattı.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimleri üzerine TOKİ’de çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde DEDAŞ ve DOĞALGAZ’ın alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda yol onarım çalışmasına başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, İlçede Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalıştıklarını belirterek, yol onarım çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İsleri Daire Başkanı Metin Şancı ve ekibine teşekkür etti.