ÖĞRENCİLER VİRANŞEHİR BELEDİYESİNİN ÜCRETSİZ KURSLARIYLA HAYALLERİNE KAVUŞUYOR

6.12.2019 08:53:00

Viranşehirli gençler Viranşehir Belediyesinin verdiği destek ile başarılara koşmaya devam ediyor. Bir çok alanda gençleri üniversiteli yapan Viranşehir belediyesi ücretsiz kurslarını sürdürüyor.

Viranşehir Belediyesi ile gençler adeta başarıdan başarıya koşuyor. Göreve seçildiği günden beri daima gençlerin yanında olduğunu belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, aydınlık yarınlarımız olan gençlerin başarısında büyük rol oynamaya başladı. Her geçen gün gençlere verdiği önemi biraz daha artıran Başkan Ekinci, birçok gencin üniversiteli olmasına ön ayak oldu. Başkan Ekinci’nin göreve başlaması ile ilçede, 2019’da BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu) kazanan öğrenci sayısı 56 oldu. 2019 spor lisesi kazanan öğrenci sayısı 58. Toplam 114 öğrenci bu yıl kazandı. Viranşehir belediyesinin şu anda da POMEM (polislik ) çalışmaları da devam ediyor.

Kurs olarak ta ücretsiz kort tenisi, basketbol, futbol ve voleybol kursları yıl boyunca verilmektedir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, toplumun geleceğinin gençlerin belirleyeceğini bu nedenle de gençlere daima destek olacaklarını söyledi. Başkan Ekinci : “Gençlerimize elimizden gelen her imkanı sunacağız. İlçemizde kültür merkezimiz var, spor kompleksimiz var. Bunlara yenilerini ekleyeceğiz. Gençlerimiz okuyup bilinçlendikçe ilçemiz, şehrimiz daha da kalkınır. Bu konuda belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Gençlerimizden beklentimiz ise daha büyük başarılara imza atıp, bizi gururlandırmalarıdır” Diye konuştu.