VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN KIRSAL MAHALLELERDE KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

3.12.2019 08:12:00

Viranşehir Belediyesi, Kırsal Mahallelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmalar kapsamında Büyük Bardakçı Mahallesinde kilitli parke taşı çalışmalarına başladı. Cuma günü başlayan kilitli parke taşı döşeme çalışması hafta sonu da devam etti.

Program dahilinde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak, Viranşehir halkının hizmetine sunuyor.

Tamamlanan yol çalışmalarının yanında ihtiyaç duyulan bölgelerde de parke taşı çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Başkanımız Salih Ekinci’nin talimatları ile ekiplerin program çerçevesinde hem merkez, hem de Kırsal Mahallelerde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Herşeyin daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için olduğunu belirten Başkan yardımcısı Yıldırım, hedeflerinin Viranşehir’e var güçleriyle hizmet yapmak olduğunu kaydetti.

Büyük Bardakçı Mahallesi sakinleri ise, başlatılan çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.