ESKİ BAŞKAN`DAN YENİ BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

26.11.2019 13:03:00

Viranşehir eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Keleşabdioğlu,Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi ziyaret etti.

İki dönem Viranşehir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Halil Keleşabdioğlu, 31 Mart seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Başkan Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletip, görevinde başarılar diledi.

Başkan Ekinci’nin güzel hizmetlere imza atacağına yürekten inandığını belirten Keleşabdioğlu, İlçenin hak ettiği hizmetleri Başkan Salih Ekinci ile bulacağını söyledi.

Başkan Salih Ekinci ise, Başkan Keleşabdioğlu’nun tecrübe ve deneyimlerinden faydalanma konusunda istişarelerde bulunduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,Başkan Keleşabdioğlu’na teşekkür etti.