ŞANLIURFA KOORDİNATÖRÜ KARASAYAR`DAN BAŞKAN EKİNCİ`YE ZİYARET

16.11.2019 10:02:00

AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Orhan Karasayar, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti.

23, 24 ve 25. Dönem Hatay Milletvekili AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Orhan Karasayar, 20 yıl aradan sonra Viranşehir Belediyesini AK Belediyecilikle tanıştıran Başkan Ekinci’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Şanlıurfa İl Kooardinatörü Karasayar’in Viranşehir Belediyesine yaptığı ziyarette, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Viranşehir Koordinatörü Mehmet Özyavuz ve partililer eşlik etti.

Belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Ekinci’den bilgi alan Karasayar,Başkan Ekinci’ye halka hizmet yolunda başarılar dileyerek,Viranşehir Belediyesinin sunacakları projelerle ilgili destek olacağını söyledi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile Gönül Belediyecliği kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, düşündükleri projelerini 5 yılda değil 3 yılda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, Karasayar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Şanlıurfa İl Kooardinatörü Orhan Karasyar, Sıcak ve samimi bir ortamda yaklaşık 45 dakika süren ziyaretin ardından berberindeki heyetle birlikte Ceylanpınar ilçesine geçti.