BELEDİYEMİZ ÇALIŞANLARINI SEVİNDİREN PROMOSYON

9.8.2017 11:16:00

Viranşehir Belediyesi bünyesindeki 128 çalışan için promosyon ihalesini gerçekleştirdi. Tek seferde hesaba yatacak 1722 TL çalışanları memnun etti.
Belediye toplantı salonunda açık artırma usulü ile gerçekleşen ihaleye Belediyemiz başkan yardımcısı Sayın Arslan Çiftçi ve sayıda banka temsilcileri katıldı.
Belediyemiz, ihalede en yüksek fiyatı veren Garanti Bankası ile 3 yıllık promosyona imza attı.
Yapılan anlaşmaya göre; çalışan başına düşen 1722 TL, 15.09.2017 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde çalışanların hesabına yatırılacak.
Belediyemiz Başkan yardımcısı Sayın Arslan Çiftçi, çalışanlar için rekor düzeyde promosyon aldıklarını üstelik tek seferde ödeneceğini belirterek, "Belediye personelimiz 3 yıl süreli olarak maaşlarını Garanti Bankasından alacaktır. Aldığımız promosyon çalışanımızın cebine tek seferde girecek, bir yarasını kapatır, yarasına merhem olur düşüncesiyle hareket ettik “diye konuştu.