BELEDİYEMİZ “ HOŞGELDİN BEBEK ” PROJESİNİN İHALESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

9.8.2017 11:09:00

Viranşehir’de Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Belediyemiz “ Hoş geldin Bebek ” projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Belediyemiz toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Arslan Çiftçi başkanlığında ve komisyon üyelerinin huzurunda gerçekleşen “ Hoş geldin Bebek  ” ihalesine 7 firma katıldı.
9 Kalemden oluşan hediye seti için istekliler ihaleye teklif verdi. Kapalı zarf ile verilen tekliler komisyon üyelerimizce açılıp okundu. İsteklilerin vermiş olduğu tekliflerin okunması üzerine ihale açık oturumdan kapalı oturuma geçildi.
Kapalı oturumda komisyonun yapacağı değerlendirmenin ardından yaklaşık maliyeti baz alınarak isteklilerin vermiş olduğu teklifler değerlendirilecek olup sonuç elektronik posta yoluyla firmalara iletileceği belirtildi.
İhale sonucunda kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Arslan Çiftçi, “ Kayyum Belediyesi olarak hayata geçirmeyi planladığımız büyük projelerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Bugünde bu projelerimizden biri olan “ Hoş geldin Bebek ”projesi için ihalemizi gerçekleştirdik. Şimdiden tüm halkımıza ve ihaleye katılan firmalara teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun ” diye konuştu.  Proje kapsamında 0-3 ay yaşı grubu 6 bin bebeğe hediye seti dağıtılacak.