ZABITA EKİPLERİMİZ LOKANTA VE PASTANELERİ DENETLEDİ

9.8.2017 11:07:00

Halk sağlığına önem veren Belediyemiz, İlçede faaliyet yürüten Lokanta ve pastaneleri denetledi.

Belediyemiz Zabıta Ekipleri, yapılan işyerleri denetimlerinde, işyeri açma ruhsatı, işyeri temizliği, fiyat listesinin görünür şekilde asılmış olması, gıda ürünlerinin muhafaza edildiği dolapların temizliği ve genel kontrolü yaptı.
Lokanta ve pastane gibi vatandaşların sıklıkla uğrayacağı işletmelere yönelik denetimlerimizi sıklaştırdık diyen Belediyemiz Başkan Vekili İlçe Kaymakamı Sayın Ömer Çimşit,  Amacımız, vatandaşlarımızın güven içinde yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine yardımcı olmaktır. Halkın sağlığını olumsuz etkileyebilecek işyerlerinin faaliyet göstermesine izin verilmeyecek” dedi.