VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN KIRSAL MAHALLELERDE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI

7.11.2019 11:11:00

Viranşehir Belediyesi Kırsal Mahallelerde üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler,üst yapı çalışmalar kapsamında Karatepe ve Gönüllü Kırsal Mahallelerinde Kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, yetkili birim müdüründen bilgi alarak, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi.

Çalışmaların hem ilçe merkezde hem de Kırsal Mahallelerde tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Yıldırım, hedeflerinin Kış aylarına girmeden Programları dahilindeki mahallerde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını bitirmek olduğunu söyledi.

Karatepe ve Gönüllü mahalle sakinleri ise, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek,Viranşehir Belediye başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.