GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR`DEN VİRANŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET

5.11.2019 14:49:00

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Genel merkez teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Viranşehir Belediyesini ziyaret etti.

Kandemir, beraberinde Teşkilat Başkanlığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanları ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörleri  ile birlikte Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve beraberindeki heyetin Viranşehir Belediyesine yaptığı ziyarette, AK Parti şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve partililer eşlik etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir, 20 yıl aradan sonra Viranşehir Belediyesini AK Belediyecilikle tanıştıran Başkan Salih Ekinci’yi tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Ekinci’den bilgi alan Erkan, Viranşehir Belediyesinin her zaman yanında ve destekçisi olacağını söyledi.

Viranşehir Belediyesinin büyük hizmetlere imza atacağına yürekten inandığını ifade eden Kandemir, İlçenin AK Belediyelikle daha da kalkınacağını kaydetti.

Başkan Salih Ekinci ise, Genel Başkan yardımcısı Kandemir ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür plaketi takdim etti.

Kandemir, Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından beraberindeki heyetle birlikte Ceylanpınar’a gitti.