BAŞKAN EKİNCİ YENİ SANAYİ SİTESİNDE YAPILAN ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

1.11.2019 09:23:00

Güne esnaf ziyareti ile başlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, daha sonra Viranşehir ve Şanlıurfa Belediyeleri tarafından yeni sanayi sitesinde yapılan üst yapı çalışmalarını inceledi.

Başkan Ekinci, Sanayi Sitesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının asfaltlama ve Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek,yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Koordineli çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Ekinci, çalışmaların kış aylarına girilmeden bitirilmesi talimatını verdi.

Sanayi esnafına seçim öncesi verdiği sözü yerine getirmenin sevinci içerisinde olduğunu belirten Başkan Ekinci,“ Seçim öncesi verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Şu ana kadar bir çok sözümüzü yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Sanayi sitesi esnaflarımıza da yeni sanayi sitesinin faaliyete girmesi için ne gerekiyorsa yapacağımızın sözünü vermiştik. Allah’a hamd olsun bu sözümüzü de yerine getirdik. Tevazu, samimiyet, gayret ve Gönül Belediyeciliği kapsamında tek Hedefimiz ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” Dedi.

Sanayi esnafı ise, kendilerine verdiği sözü yerine getiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.