BAŞKAN EKİNCİ`DEN BARIŞ PINARI DOKTORLARINA TEŞEKKÜR YEMEĞİ

31.10.2019 10:38:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Türkiye’nin farklı illerinden Barış Pınarı Harekatı için Viranşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Doktorlara teşekkür yemeği verdi.

Misafirlerini kapı karşılayan Başkan Ekinci, Masaları gezerek Hekimlerle tek tek ilgilendi.

Viranşehir-Mardin Karayolu üzerinde bulunan bir Lokanta’da verilen yemeğe, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Çelebi, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Aslan, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İlhan Erkan, Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, AK Parti Viranşehir Teşkilat Başkanı Mehmet Nezir Ekinci, Viranşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ekinci, Doktorlar, Hastane idarecileri ve Sağlık çalışanları katıldı.

Yemekte sonra kısa bir konuşma yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, özverili çalışmalarından dolayı Doktorlara teşekkür etti.

Başkan Ekinci, Türkiye’nin farklı illerinden Barış Pınarı Harekâtı için Viranşehir Devlet Hastanesinde geçici görevlendirmeyle gelen Doktorları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hareketin başlamasıyla birlikte İlçe halkı olarak Askeriyle, Polisiyle, Doktor ve Vatandaşı ile tek yürek olduklarını kaydetti.

Birlik, beraberlik ve bir bütün olarak Harekâtı hem sahada, hem de masada kazandıklarını ifade eden Başkan Ekinci, başarıdaki en büyük emeklerden biri de gece gündüz demeden görevlerini layıkıyla yapan Doktor ve Sağlık çalışanlarının olduğunu söyledi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İlhan Erkan ise, yemek organizasyonundan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Özverili çalışmalarından dolayı Hekim ve Sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

İlçe idarecileri ve halkı tarafından kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr.Ahmet Nihat Baysal, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve Başhekimin destekleriyle Viranşehir’de hiç yabancılık çekmediklerini ve kendilerini aile ortamında hissettiklerini söyledi.

Burada görev yapmanın Vatan vazifesi olduğunu ve koşa koşa geldiklerini sözlerine ekleyen Baysal, “Gösterdikleri ilgi, alaka ve katkılarından dolayı Arkadaşlarım adına ilçe idarecilerimize teşekkür ediyorum” Dedi. Yaklaşık 1 saat süren yemek programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.