VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN 2 KIRSAL MAHALLEDE ÜST YAPI ÇALIŞMASI

31.10.2019 10:17:00

Viranşehir Belediyesi, Kış ayları öncesi Kırsal mahallelerde üst yapı çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında Yolbilen Mahallesi kilitli parke taşı döşeme ve Kavurga Mahallesi Kap sokak’ta stabilize yol çalışması başlattı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, birim müdürü ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kış ayları önce çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını veren Yıldırım, hedeflerinin tüm Kırsal Mahalle yollarını yapmak ve mahalle içine kilitli parke taşı döşemek olduğunu söyledi.

Yolbilen ve Kavurga Mahalle sakinleri ise, Belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.