HAL PAZARI YOLUNDA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

19.10.2019 12:26:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin girişimi ve talebi üzerine bozuk olan Hal Pazarı yolunda asfaltlama çalışması başladı.

Başkan Ekinci, Hal pazarı esnafının talebi üzerine devreye girerek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden yolun bir an önce asfaltlanmasını istedi.

Başkan Ekinci'nin talebine anında karşılık veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yolda asfaltlama çalışması başlattı.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

İsteklerine anında cevap veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Fen İşleri Daire Başkanı Metin Şancı’ya teşekkür eden Başkan Ekinci, il ve İlçe belediyesinin koordineli bir şekilde çalıştığını vurguladı.

İki Belediyenin görev ayırımı yapmadığını ifade eden Başkan Ekinci, Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek,Viranşehir’i hak ettiği hizmetlerle buluşturacaklarını kaydetti.

Hal pazarı esnafları ise, İl ve İlçe Belediyesine teşekkür ederek, çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.