BAŞKAN EKİNCİ`DEN SINIRDA GÖREV YAPAN BASIN MENSUPLARINA BAKLAVA İKRAMI

16.10.2019 13:09:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ceylanpınar Suriye sınırında görev yapan gazetecileri ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

Başkan Ekinci, beraberinde  Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye meclis üyeleri ile Ceylanpınar’da’ Barış Pınarı’ Harekatını takip eden yerel, ulusal ve uluslararası basın mensuplarını ziyaret ederek, baklava ikram etti.

Basın mensupları ile bir süre görüşen Başkan Ekinci, zor şartlarda  görev yapan basın mensuplarının da bir nevi kamu görevi yürüttüğüne dikkat çekerek kendilerine moral ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Tatlı ikramı ile hem Şanlı ordumuzdan hem de Basın mensuplarımızdan güzel haberler beklediklerini ifade eden Başkan Ekinci, Kuzey sınırlarımızın terör örgütlerinden temizlenmesi ve güvenli bölge koridoru için başlatılan ‘Barış Pınarı’ Harekatı ile Fırat’ın batısına olduğu gibi doğusuna da barış ve huzurun  geleceğini belirtti.

Basın mensuplarının sorunlarını da dinleyen Başkan Ekinci,fedakarca görevlerini icra eden basın mensuplarının her zaman yanında olduğunu kaydetti.

Basın mensupları ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Ekinci ve beraberindekilere teşekkür etti.

Başkan Ekinci, ziyaretin ardından birkaç ulusal ve Uluslararası Ajans ile TV’lere Barış Pınarı harekatını değerlendirdi.