OKULLAR BÖLGESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI BAŞLADI

15.10.2019 12:54:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talebi ve girişimleri sonucu Okullar bölgesi yolunda asfaltlama çalışması başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Viranşehir- Ceylanpınar karayolu üzerinde bir çok okul ve yurtların bulunduğu Okullar bölgesi yolunda asfaltlama çalışmasına başladı.

Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, beraberinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Şancı ve Fen İşleri Daire Başkan Başkanlığı Yol ve Asfalt şube Müdürü Müslüm Elçi ile asfaltlama çalışmasını yerinde inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Viranşehir Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Çalışmaların bu hafta içerisinde bitirileceğini belirterek, Hal pazarı yolunun ise programa alındığını ve en kısa sürede asfaltlanacağını kaydetti.