VİRANŞEHİR BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

14.10.2019 16:18:00

Viranşehir Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısı sona erdi. Her ayın ilk pazartesi günü saat: 14.00’da yapılan meclis toplantısı İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Ardından gündem maddelerine geçildi. İlk olarak, Ballıca mahallesinin sınır güncellemesi için 6 kişilik heyet seçildi. Ardından ilçenin Gözeli ve yukarı Dilimli mahallelerinin sınır tespitinin yapılmasına karar verildi. Ardından Plan ve proje müdürlüğüne kaynak aktarılması ve kamu yararı ve diğer işlerin yürütülmesi kararı alındı. Bu kararların ardından tarife cetvelleri görüşüldü. Bu görüşmede 1 ve 2 nolu tarife cetvellerinin düzeltilmesi kararı alındı. Ardından 2020 ve 2021 yılı mali bütçesi görüşüldü.

Alınan bu kararların ardından belediye meclisinde bulunan komisyonların raporları görüşüldü. Tarım, Araştırma ve inceleme, Kültür ve tabiat varlıkları, kadın erkek eşitliği, çevre ve sağlık ve uyuşturucu ile mücadele komisyonlarının raporları görüşüldü. Komisyon raporlarının ardından dilek ve tememniler bölümü ile Ekim ayı olağan meclis toplantısı sona erdi.