VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE AKARYAKIT DESTEĞİ

9.10.2019 16:08:00

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede faaliyet yürüten Amatör Spor kulüpleri başkanları ile bir araya geldi.

Belediye başkanlığı makam odasında gerçekleşen toplantıya, Viranşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Mahmut Ekinci, Viranşehir spor Kulüp 2.Başkanı Nurettin Karakış, Eğitim Gücü spor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Viranşehir İdman Yurdu spor Kulüp Başkanı  Ahmet Saçıkırmızı, Viranşehir Gücü spor Kulüp Başkanı Ferhat Uzun ve Viranşehir Sanayi spor Kulüp Başkanı Fahrettin Baydar katıldı.

Kulüp Başkanlarının sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, İlçede faaliyet yürüten 6 Amatör spor kulüplerine akaryakıt desteği ve başarı gösteren takımlara ayrıcalık tanıyacağını söyledi.

Belediyenin bütçesi ve imkanları dahilinde Amatör Spor kulüplerine her zaman destek olacağının da altını çizen Başkan Ekinci, Bütün takımlara başarılar diledi ve başarı beklediğini kaydetti.

Kulüp Başkanları ise, desteklerinden ötürü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ederek, Belediye çalışmalarında başarılar diledi.