BAŞKAN EKİNCİ`DEN MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEBİNE ANINDA CEVAP

9.10.2019 13:23:00

Satıcık (Kanika) Kırsal Mahalle sakinleri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, mahallenin sıkıntı ve sorunlarını aktardı.

Mahalle sakinleri yol ve su kuyusundan dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek, Belediye Başkanı Salih Ekinci’den yolun yapılması ve su kuyusunun onarılması talebinde bulundu.

Talebe anında karşılık veren Başkan Ekinci, ilgili birim müdürlüğüne talimat vererek, çalışmaların hemen başlatılmasını istedi.

Viranşehir halkının hizmetkarı olmak için burada olduklarını belirten Başkan Ekinci, hedeflerinin 2-3 yıl içerisinde ilçenin tüm kırsal mahallelerin bütün sorunlarını çözmek olduğunu söyledi.

Başkan Ekinci, hizmet ayırımı yapmadan bütün Kırsal mahallelere eşit mesafede hizmet götürdüklerinin altını çizerek, “daha güzel, daha yaşanılabilir bir Viranşehir için var gücümüzle çalışmaya devam ediyor, edeceğiz” Dedi.