FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

7.10.2019 11:40:00

Belediyemiz Bahçelievler Mahallesinde üst yapı çalışmalarına başladı. Mahallenin 1561 Nolu sokağında başlayan üstyapı çalışmaları ile Salı pazarında rahatlama sağlanacak.

Belediyemiz  ilçe merkezinde ve kırsal mahallerde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşları mağdur etmeden çalışmalarını sürdüren  Belediye Başkanımız Salih Ekinci’nin talimatı ile ilçenin dört bir yanında mesai kavramı tanımadan çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin Bahçelievler Mahallesinde çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik işleri Müdürlüğümüz  1561 nolu sokakta hizmet seferberliği başlattı. Sokağın alt yapı çalışmalarının sonlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlandı. Çalışmalar sürerken, Mahallede Temizlik İşleri Müdürlüğü de temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Sokağın tamamlanması ile Kale mahallesindeki vatandaşlar Salı pazarına rahatlıkla ulaşabilecekler. Salı pazarının trafiğinde de rahatlama sağlanacak. Başkan Salih Ekinci biz her zaman diyoruz bizim derdimiz Viranşehir halkına en güzel hizmeti yapmak ve Viranşehir halkın sorunların asgariye indirmektir. Biz hizmet için geldik ve hizmet etmek içinde var olan gücümüzü sonuna kadar kullanacağız dedi.