SANAYİ ESNAFININ YÜZÜ BAŞKAN EKİNCİ İLE GÜLDÜ

3.10.2019 14:47:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Seçim öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Seçim öncesi Sanayi esnafına, yeni sanayi sitesine kilitli parke döşeme sözü veren Başkan Ekinci, verdiği sözü yerine getirdi.

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Ekinci’nin talimatı üzerine yeni sanayi sitesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü birim yetkilileri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Salih Ekinci, esnaflara verdiği sözü hatırlatarak, çalışmaların kış aylarına girmeden bitirilmesi talimatını verdi.

Konu ile ilgili konuşan Belediye Başkanımız Salih Ekinci,gerek seçim öncesi, gerek seçim sonrası ilçe halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.

Tevazu, samimiyet ve gayretle hizmete aralıksız devam ettiklerini ifade eden Başkan Ekinci, Gönül Belediyeciliği ve Halkımızla birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını kaydetti.