BAŞKAN EKİNCİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HEYETİ İLE VİRANŞEHİR`DE YAPILMASI GEREKEN YOLLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

3.10.2019 13:16:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı, daire ve şube müdürlerini davet ederek, ilçede yapılması gereken yolları gezdirdi.

Başkan Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcısı Ferit Dağdeviren, Müslüm Elçi Asfalt Şube Müdürü,Fen İşleri Daire Başkanı Metin Şancı ve Kırsal yollar şube müdürü Abdulkadir Bozkurt ile birlikte Viranşehir’de yapılması gereken yollarda incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi heyeti, ilk olarak Başkan Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 30 dakika süren ziyaretin ardından Başkan Ekinci ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Ceylanpınar karayolu üzerinde bulunan Okullar bölgesi ve Mezarlık yolunda incelemelerde bulundu.

Burada kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile birlikte ilçede yapılması gereken yolları gezdiğini belirterek, öncelikli olarak  öğrencilerin daha fazla mağdur olmaması için yeni yapılan Okul ve kampüslerin bulunduğu bölgedeki yolların yapılmasını talep etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise, Okullar bölgesi yolunun öncelikle ve en kısa zamanda yapılacağını, mezarlık yolunun da programa dahil edeceklerini kaydetti.