FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YENİ SANAYİ SİTESİNİN ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

27.09.2019 16:55:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Ceylanpınar yolu üzerinde bulunan sanayi sitesinin Üst yapının biran önce yapılmasını istedi. Esnaflarla görüşen Başkan Ekinci, yeni sanayi sitesinin içinde çalışma yapılıp, esnafın kullanımına hazır hale getirilmesi talimatını verdi.

Belediyemiz Fen işleri Ekipleri de sanayi sitesinde ilk önce alt yapı çalışmalarını yaptılar, ardından da üst yapı çalışmalarına başlayan ekipler, sanayi sitesinin tüm caddelerine malzeme dökerek, yol çalışmalarına başladılar. Belediye Fen İşleri Ekipleri, çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağını dile getirdiler. Konu İle ilgili bir açıklama yapan  Belediye Başkanımız Salih Ekinci : “Esnafımız yeni yapılan ve hala birçok esnafın yerleşmediği sanayi sitesinin eksiklerini bize bildirdikleri. Şuan orada alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bitireceğiz ve Esnafımıza hayırlı olsun” dedi.