BAŞSAVCI SEMİZ VE ADALET KOMİSYON BAŞKANI KINIK, BAŞKAN EKİNCİ`Yİ ZİYARET ETTİ

26.09.2019 11:42:00

Viranşehir’e yeni atanan Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Semiz ve Adalet Komisyon Başkanı Bekir Kınık, Belediye Başkanımız  Salih Ekinci’yi makamında ziyaret ettiler. Başkan Ekinci, Başsavı Semiz ve Adalet Komisyon Başkanı Kınık’ı kapıda karşıladı. Ardından makam odasına geçen Başkan Ekinci ve misafirleri Viranşehir hakkında sohbet etti. Başkan Ekinci, Başsavı Semiz’e Viranşehir hakkında bilgi verdi ve Viranşehir’i kendilerine tanıttı. Başkan Ekinci misafirlerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret için kendilerine teşekkür etti. Geçtiğimiz gün Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Viranşehir Adliyesine giderek burada Cumhuriyet Başsavıcı Hikmet Semiz’i ziyaret etmişti.