KİLİT PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

26.09.2019 11:16:00

Yağışlı kış günlerine yaklaştığımız bugünlerde Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını hızlandırdı. İlçenin birçok noktasında kilitli parke taşı döşemeleri hızla devam ediyor. Viranşehir ilçe kırsalı ve Şehir merkezinde  Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, aralıksız çalışıyor. İlçe merkezinde Gölbaşı Mahallesi Paşa Konağı Caddesinde kilitli parke taşı çalışması yapan Fen işleri ekipleri, çalışmaları titizlikle yürütüyor. Yapılan yol çalışmalarında vatandaşların günlük işlerinin aksamamasına dikkat ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan  Belediye Başkanımız Salih Ekinci : “Soğuk ve yağışlı kış günlerine yaklaşıyoruz. Bilindiği üzere kış günlerinde çalışmak çok güç oluyor. Önümüzde 2 ay gibi bir süre var ve biz bu sürede yapılması aciliyet gerektiren yerlere ağırlık verdik. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Şancı’ya çok teşekkür ediyorum. Bizler de çalışmalarımızı hızlandırdık ve vatandaşlarımızı mağdur etmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.