BAŞKAN EKİNCİ PERSONELİYLE YEMEK YEDİ

24.09.2019 17:43:00

Belediye Başkanımız Salih Ekinci, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelle yemek yedi.

Viranşehir temizlik şantiyesinde Temizlik koordinatörü Şehmuz Dodukanlıoğlunun verdiği yemeğe katıldı yemekte konuşan Ekinci, belediyenin en ağır yükünün temizlik personelinin çektiğini söyledi.

Ekinci, "Gecenin ilerlemiş saatlerinde bir çöp kamyonunun arkasında sizleri gördükçe, yaptığınız işin ne denli zor olduğunu görüyorum ve düşünüyorum. Belediyenin en ağır yükünü sizler çekiyorsunuz. Gücünüzün ötesinde bir gayret gösteriyorsunuz. Şehre ilk gelen, şehirde yaşayan insanlar önce sizlerin hizmetlerini görüyorlar. Evlerimiz temiz olduğunda nasıl huzurlu oluyorsak, şehrimiz temiz olduğunda da aynı huzuru duyuyoruz. Bunun için sağ olun var olun. Biliyorum ki hep birlikte şehri bugün olduğundan daha farklı ileri duruma getireceğiz" dedi.