BESYO KURSLARINDA ÜNİVERSİTE KAZANAN ÖĞRENCİLER`DEN BAŞKAN EKİNCİ`YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

19.09.2019 09:38:00

Belediyemiz  bünyesinde Spor Kompleksinde ücretsiz açılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) kursalarında değişik Üniversiteleri kazanan 15 öğrenci, Belediye Başkanımız Salih Ekinci’yi ziyaret etti.

Üniversite kazanan Öğrenciler, BESYO Kursu Eğitimlerini ile birlikte Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Üniversite kazanan öğrencileri tebrik eden Başkan Ekinci, BESYO Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Kurslarla ilgili bilgi aldı.

Eğitmen ve öğrencilerin sorunlarını dinleyen Başkan Ekinci, Spor’un ve gençlerin her zaman yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirtti. Başkan Ekinci, Gençlerin topluma yararlı birer birey olamaları konusunda üzerine düşen her görevi üstleneceğini kaydetti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, BESYO Öğretmen ve Öğrencileri tarafından Başkan Ekinci’ye spor’a ve gençliğe verdiği önemden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Viranşehir Belediyesi bünyesinde ücretsiz açılan BESYO kurslarında 50 Öğrenci Beden Eğitimi Yüksek Okulu ve 33 Öğrenci de Spor Lisesini kazandı.