BAŞKAN EKİNCİ: SANAYİ SİTESİ İÇİN ÖZEL BİR EKİP KURUP, ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ

18.09.2019 13:57:00

Viranşehir İnşaatçılar Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Salih Ekinci’yi ziyaret etti.

Yeni yapılan Sanayi sitesinin yol sorununu Başkan Ekinci’ye ileten Başkan Bayrak, Kış ayları öncesi site içi yollara kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlanmasını talep etti.

Talep üzerine Sanayi esnafına verdiği sözlerin arkasında olduğunu belirten Başkan Ekinci, parke taşı döşeme ekiplerinin Kırsal Mahallelerde yoğun bir şekilde çalıştığını,Sanayi Sitesi için ayrı bir ekip kurup, en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Başkan Bayrak ise, başlatılacak çalışmalar için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.