BELEDİYEMİZ YENİ YAPILAN OKULLARIN ÜST YAPI ÇALIŞAMALARINA BAŞLADI

1.09.2019 17:35:00

Belediyemiz yeni eğitim öğretim sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. İlçede yeni yapılan okulların alt ve üstyapılarını gidermek için çalışmalarını sürdüren belediye sorunsuz eğitim için gayret gösteriyor.

Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin talimatı ile çalışmalarını sürdüren belediyemiz, Ceylanpınar yolunda yeni yapılan eğitim kampüsünün eksiklerini tamamlamaya çalışıyor.

On binlerce öğrencinin önümüzdeki hafta eğitime başlayacağını belirten Başkan Ekinci, belediye olarak sorumluluklarını eksiksiz yerine getireceklerini vurguladı. Bu kapsamda eğitim kurumlarının altyapı ve üst yapılarında eksikliklerini gideceklerini anlatan Ekinci, eğitim konusunda belediyenin tüm imkanlarının kullanılacağını söyledi.